Siirry suoraan sisältöön

WordPressillä kätevästi sivu

  • tehnyt
Wordpress -PrintScreen teemoista
Ilmaisteemoja on paljon. Osasta voi ostaa Pro -version suuremmilla muokkausmahdollisuuksilla ja lisäosilla

Olen nyt jonkun aikaa tehnyt sivuja WordPressillä. Käsin koodatessa on omat puolensa, mutta kyllä valmis julkaisujärjestelmä on kätevä. Pakko myöntää. Siistiä jälkeä saa aikaan nopeasti.


Miksi sivut? Eikö some riitä?

Yrittäjän on hyvä olla näkyvillä useamassa paikassa, kuten sivujen muodossa ja itselle sopivissa somekanavissa. Facebookin ja Instagramin saa upotettua sivuille kätevästi. Lisäosilla saa SEO:n kuntoon, hakusanat, metatiedot, Google Analyticsin yms.

Yksityiskäyttöön WordPress on mitä mainioin blogi- ja portfolioalusta. Omalla domainilla tai ilmaiseksi suppeammalla muokattavuudella wordpress.com:ssa

WordPressiä on helpohko itsekin päivittää. Nopeasti se käy myös ammattilaiselta, kun oma aika on kortilla.


Mitä tarvitaan WordPress -sivuille

  • Tila webhotellista ( omani 24€/vuosi )
    • Domain ( .fi 9e/vuosi )
    • Hallinassa asennetaan klik -toiminolla WordPress tai valmiina asennettuna, jolloin tilan maksu on hieman kalliimpi
    • Tila pitää olla MySql- ja WordPress -sopiva
  • WordPress.com:ssa saa ilmaisen sivun tehtyä suppeammalla muokattavuudella, sopiva esimerkiksi yksityiseen blogiin tai portfolioon

WordPressissä on laaja valikoima erilaisia teemoja joista valita. Ilmaisia ja maksullisia. Myös verkkokauppa on mahdollista perustaa WordPressillä.

Yrityskäyttöön suosittelen ammattimaisempaa otetta. Ilme, käytettävyys ja hakukoneoptimointi kuntoon. Sivut saan nopeastikin tehtyä valmiilla teemoilla yritysilmeen mukaisiksi. Sivuhan on periaatteessa laatikoita, joihin lisätään vain omat grafiikat ja sisällöt. Kuulostaa helpolta, sitä se perussivujen teossa onkin.

Avaa WhatsApp
Kuinka voin auttaa?
Hei
Kuinka voin auttaa? Kysy rohkeasti