Siirry suoraan sisältöön

VERKKOKAUPPA -pelastetaan kauppa

  • tehnyt

HUOM! VILKKAALLA ON NYT MENOSSA PELASTETAAN KAUPPA -KAMPANJA, JOSSA SAA NOW -KAUPAN ILMAISEKSI 6KK:SI!!!!

Nyt on ajankohtaista verkkokaupat, kun kivijalkakaupat ja -muut sulkevat oviaan. Yrittäjät siirtyvät hiomaan verkkokauppojaan ja etätöihin. Itse olen vuosia tehnyt etätyötä ja se on sopinut minulle loistavasti.

VILKAS ePAGES:LLA VOI RAKENTAA NOPEASTI VERKKOKAUPPOJA

Olen tehnyt verkkokauppoja Vilkas ePages -alustalla muutamia.

Pienen perehtymisen jälkeen se on helpohkoa. Riippuu valitseeko Suite vai Now -alustan. Suite on laajempi hallinnaltaan ja isoille kaupoille tai B2B kaupankäyntiin kun taas Now on kuluttajille suunnattuun kauppaan.

NOW

Now toimii drag and drop -toiminnoin eli ei rakettitiedettä hieman asiaan perehtyneelle. Kauppa on parhaimmillaan pystyssä tunneissa oman näköisenä, riippuen tuotemäärästä tietenkin. Googlen Ads:n ja Analytics:n saa helposti. Google metakuvauksia saa myös, mikä on mainio klikkien kannalta. Laskutus- ja toimitusvaihtoehtoja useita. Valmiita muokattavia pohjia on erilaisia. Tämä on siis loistava valinta jos itse haluaa päivittää sivustoa, muttei ole guru tietotekniikan kanssa. Myöskään kuukausihinta ei esimerkiksi Now M:lle ole kovin suuri ja S:lle n. 19€ (6kk ilmaisjakseon jälkeen).

Now:lle oman kokemukseni mukaan Avarda -maksupalvelu toimii mainiosti, kauppiassopimuksen sai nopeaan ja todella kaikkine toimintoineen kauppa pystyyn muutamassa päivässä. Toki nyt voi olla jonoa heilläkin.

Suosittelen tätä varsinkin niille kauppiaille, jotka itse pakertavat sivuonsa kanssa.

SUITE

Suitessa on paljon elementtejä kuten Nosto, tuoteportaaleja, tuotevaihtoehtoja useita, tiedostojen myyntiä, uutiskirjepohjien tekoa, tilastointityökaluja, Kassa, Chat, SEO, varasto jne. Kaikki laajaan verkkokaupankäyntiin tarvittavat elementit ja systeemit.

Valmiista responsiivisesta pohjasta saa muokattua omanlaisensa ja omia muokkauskoodejakin voi lisäillä. Ja jos se ei miellytä, voi teemakaupasta ostaa sopivan teeman, jota muokata. Toki saa kokonaan omanlaisensa räätälöitynä.

Suiten päivittäminen vaatii vähän enemmän perehtymistä hallintaan. Tuotteiden ja tuotevaihtoehtojen lisäys on helppoa tässäkin ja tuotevaihtoehtojen teko on ohjattua. Hinta on korkeampi kuin Now -alustassa, mutta niin on toimintojakin lähes mitä vain.

Nyt Vilkkaalla on ollut ePages tarjous tämän kuun -25% ja aika ajoin muitakin tarjouksia. Sivustoa saa 1 kk rakentaa ilmaiseksi rauhassa. Yleensä se on riittänyt mainiosti. Lisäksi Now kauppa-alustan saa 6kk:ksi ilmaiseksi.

Avaa WhatsApp
Kuinka voin auttaa?
Hei
Kuinka voin auttaa? Kysy rohkeasti