Siirry suoraan sisältöön

Selattavat esitteet nettiin. Ilmaiseksi?

  • tehnyt

Käsittelen tässä ”vanhaa” digitallisen julkaisun alustaa, jonka olin täysin unohtanut. Löysin uudelleen. Eli Issuu.com.

Issuu.com:iin voi ladata digitaalisia julkaisuja ilmaiseksi tai maksusta. Esimerkiksi selattavan esitteen. Ilmaisiin tulee mainoksia ja on suppea, tottakai.

Valmiista esitteestä selattava

Esitteen kohdalla valmis pdf -esite ladataan Issuu:n ja se tekee siitä selattavan. Esitettä voi jakaa esimerkiksi Facessa tai laittaa omalle sivuilleen linkiksi. Ja huomio, jos on tehnyt esitteeseen linkit, ne toimii tuollakin.

Latasin oman portfolion testiksi: Tässä linkki

Issuu -selattava esite kuva

Kirjautuminen oli helppo. Se tapahtuu Google-, LinkedIn- tai Facebook -kirjautumisilla tai luomalla sivustolle oma kirjautumisensa. Itse menin Ihan Google+ -tunnuksilla.

Esitteen voi jakaa

Oman esitysten hallinta on helppoa ja ilmaiseen saa ladattua muutaman teoksen, poistaa niitä ja muokata. Kovin laajahan tämä ilmainen versio ei ole, mutta esimerkiksi pienen yrityksen selattavan esitteen siellä voi jakaa ja linkittää tai kuten itse tein, portfolion.

Issuussa voi myös ladata maksullisia digituotteita, vaikka e-kirjan. Myös ostaa tottakai.

Kannattaa testata ja kokeilla

Tämän enempää en asiaan tutustunut, mutta tutkin kaupallisia selattavaa esitettä tarjoavia yrityksiä. Monessa on kuukausimaksu, jotta esite näkyy, osassa saa maksusta vaikka upottaa sivuilleen. Minusta tämä Issuu on vaihtoehto, jos ei halua maksaa palvelusta. Ihan on käytettävä juttu.

Avaa WhatsApp
Kuinka voin auttaa?
Hei
Kuinka voin auttaa? Kysy rohkeasti